Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra ŠKODA Service Silkeborg - Bilernes Hus, fra ŠKODA og fra verden omkring os.

Reserver din KAMIQ som den første

ŠKODA KAMIQ har Danmarkspremiere i januar, og nu kan du forhåndsreservere den, så du bliver blandt de aller første, som sætter dig bag rattet i den.

Se bedre ud - og bliv set

Korte dage og våde veje hører med til denne årstid. Det gør det ekstra relevant at få tjekket bilen, så du kan komme sikkert gennem de mørke måneder.

Videotest: ŠKODA SCALA

Biltesteren har været ude at teste den nye ŠKODA SCALA. Hør l hans kommentarer til vores seneste premierebil i en spritny video.

FABIA med masser af udstyr til lav pris

Gør det behageligt for dig selv og tjek vores aktuelle tilbud på ŠKODA FABIA - bilen der byder på masser af plads til både passagerer og bagage.

Fornuft i stor SCALA

Det er Hvilkenbil.dk's betegnelse for den nye ŠKODA SCALA i en nylig test.

Beskyt din ŠKODA mod efterår og vinter

Efteråret er over os og det er tid til at tænke over, hvordan du beskytter din ŠKODA imod fugt og snavs i bagagerummet eller kabinen. Vi har en række skræddersyede løsninger, der ikke koster alverden.

Kom helt tæt på KAMIQ

ŠKODA KAMIQ er en urban SUV, som byder på fordelene ved en SUV i et markant ŠKODA design med præg af dynamiske former og sprøde kanter. Se videoen og få gennemgået den nye KAMIQ.

Skarp pris på den nye SUPERB med privatleasing

Vil du hellere privatlease end købe den nye SUPERB? Så er der mulighed for en skarp pris på SUPERB 1.5 TSI ACT 150 hk Style til 4.499 kr.* om måneden med en udbetaling på kun 9.995 kr.