Er du også vild med cykling?

Mens Tour de France nærmer sig hastigt, holder ŠKODA dig opdateret om det seneste nye. Både om årets Tour og desuden nyttig information til dig, der overvejer at bruge mere tid på cyklen.

ŠKODA er som sædvanlig godt og grundigt involveret i årets Tour de France. Det vil du kunne læse mere om i de kommende uger her på vores hjemmeside. Desuden kan du følge med på ŠKODA Danmarks Facebook side.

Mere om Tour de France

ŠKODA Danmarks Facebook-side   

Mere læsestof til cykelinteresserede

Kan du heller ikke få nok af Tour de France og cykling? Så kan du læse meget mere om Touren, de seje Tour de France-fans og masser af andet cykelstof på hjemmesiderne We Love Cycling, som ŠKODA har etableret til ære for alle cykel-interesserede, og som findes i en dansk og en international version. 

We Love Cycling - international

We Love Cycling - dansk

ca20160e-dd1d-4410-b687-47af2dcd1ce7_637872689688000642.jpg

Hvad gør cykelsport ved din krop?

Naturoplevelser, frisk luft og masser af motion. Der er mange gode grunde til, at cykelsport er populær. Overvejer du selv at sætte dig på sadlen og indtage de lokale landeveje? Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du opnår resultater og hvad der vil ske med din krop allerede efter et par ugers, måneders og endda et års cykling.

På welovecycling.dk kan få et indblik i, hvordan cykling kan påvirke din sundhed.

Se hvad der sker